(ВИДЕО) КОЛЕВ: АКО ПРАТЕНИЦИТЕ НЕМААТ ПАРИ ЗА ПАТНИ ТРОШОЦИ ЌЕ ГИ ВРАБОТАМ ВО ШТИПСКИТЕ КОНФЕКЦИИ

„Ако на пратениците им се мали платите и немаат за патни трошоци, ќе ги вработам во конфекциите во Штип и источниот регион, таму транспортот е бесплатен и организиран“, изјави претседателот на ГДУ, Петар Колев, во емисијата „168 Анализи и коментари“ на ТВ Стар.