(ВИДЕО) НАСИЛСТВО ВО БЛИЗИНА НА КОНТИНЕНТАЛ: ТАКСИСТ НАПАДНА ЖЕНА

//

Од видеото не станува јасно какви се причините жената да почне да ја крши колата на таксистот, но неговата агресија е за осуда.Претходна статија

АВМУ: ПОВИКУВАЊЕТО НА НОВИНАРИТЕ НА PACПИТ Е ЗА СЕКАКВА OСУДА

Следна статија

МИЛИОНЕР ПЕДОФИЛ ПРОНАЈДЕН СО ПОВРЕДИ НА ВРАТОТ ВО ЗАТВОРСКА ЌЕЛИЈА

Најново од Вести