ПОЧИНА ЈУГОСЛАВ, ПОЧИНАА МНОГУ. КУПИВТЕ ЛИ НОВИ КОЛИ ЗА ВО СОБРАНИЕ?

Југослав Николиќ, кој бараше помош односно донации за да  може да се лекува на приватна клиника, починал од последиците на ковид 19. 

loading...

Тоа токму сега беше објавено на неговиот фејсбук профил, до сите добронамерни луѓе, да не донираат повеќе средства, а на оние што донирале, ќе им бидат вратени парите.

„Југослав почина од последица на Ковид 19. Ве молиме не уплаќајте повеќе средства, а претходно уплатените средства во полн износ ќе ви бидат вратени по завршување на оставинската постапка. Бог да го прости“, стои во постот на фејсбук, кој веројатно го објавил некој од блиските на Југослав.  loading...

А само пред 20 часа, Југослав на истиот фејсбук профил побара помош од граѓаните.