Претходна статија

НАПУШТЕНИОТ ГРАД НА ФРАНЦУСКИТЕ ЗАМОЦИ ВО ТУРЦИЈА (ФОТО + ВИДЕО)

Следна статија

ВИДЕО: БИВША ДЕВОЈКА ИЛИ ФЕМИНИСКА… ТРЕТО НЕМА

Најново од Магазин

(Видео) Мајор од ОЗНА од кратовското село Филиповци раскажува за времето после 6 април 1941 г.: Германците дојдоа и си заминаа, Бугарите не вршеа убиства и малтретирања, партизаните ги знаевме како шумкари

„Населението кај нас нема претрпено многу страдање после 6 април 1941 година. Германците дојдоа во Македонија,