ВИДЕО: ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО КВАЛИТЕТНО ЈАБОЛКО СЕ ПРОДАВА ЗА ЕДЕН ДЕНАР КИЛОГРАМ И ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ СЕ ПРИНУДЕНИ ДА ГО ИСФРЛАТ

Вести Истакнато Македонија

Што прават надлежните институции за ова да биде спречено?