(ВИДЕО) СЕ ОГЛАСИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА КРИВА ПАЛАНКА: НА НИТУ ЕДНО ЗНАМЕ ИЛИ СИМБОЛ НЕ МУ ДОЛИКУВА ДА БИДЕ ГАЗЕНО

//

Градоначалникот на Крива Паланка Борјанчо Мицевски даде изјава пред новинарот од тв Клан Фуркан Салиу по повод вчерашното брусење на сонцето од Кутлеш во градот.

Тој истакна дека на ниту едно знам, ниту еден симбол не му доликува да биде ставен на земја и да биде газен.

На местото на овој симбол ќе биде поставен симбол од грбот на Крива Паланка.

Претходна статија

АНА ГЛИГОРОВА: НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ЦЕЛА ЗЕМЈА ИМА САМО 13 ПЕДИЈАТРИ

Следна статија

ТЕЛОТО НА ПОЧИНАТ МАЖ ОД ВЕЛЕС Е ПРОНАЈДЕНО ВО РУИНИРАНА КУЌА ВО ПРИЛЕП

Најново од Вести