ВИДЕО: СКАНДАЛОЗНО ОДНЕСУВАЊЕ НА НЕГУВАТЕЛКИ ВО ДЕТСКА ГРАДИНКА ВО ГЕВГЕЛИЈА

//
Претходна статија

ЏОЗЕФ: ДОГОВОРОТ ОД ПРЕСПА ЗАСЛУЖУВА НОБЕЛOВА НАГРАДА

Следна статија

УРЕДЕНИ 12. 000 КВАДРАТНИ МЕТРИ ЗЕЛЕНИЛО ВО СКОПЈЕ

Најново од Вести

(Фото) Вандалски акт или фотошоп- кој успеа да избрише буква од името на македонистичкиот клуб во Благоевград, напишано од внатрешната страна на излогот на клубот?!

Организацијата „Нов Асном“ денеска преку соопштение испратено до медиумите во РС Македонија се обиде да направи