(ВИДЕО) СПОМЕН ЗА ХЕРОИТЕ НА ВУКОВАР

/

Проследете го одбележувањето на годишнината од падот на хрватскиот град Вуковар, симбол на отпорот на Хрватите против агресијата на ЈНА во Домовинската војна.Претходна статија

ДОЛНИОТ ДОМ НА РУСКАТА ДУМА ИЗГЛАСА ДОЖИВОТЕН ИМУНИТЕТ ЗА ПУТИН И НЕГОВОТО СЕМЕЈСТВО

Следна статија

ЗАЕВ СО ДИЈАЛОГ И БЕЗ КОНФЛИКТИ ЌЕ БАРА РЕШЕНИЕ ЗА ВЛЕЗ ВО ЕУ

Најново од Вести