(Видео) Стожери на вечноста

/

Ништо не е заборавено, штом живее во сознанието на генерации Бугари- цар Самоил, браќата Миладиновци, Царевна Миладинова, Радон Тодев, Пејо Јаворов, Гоце Делчев и уште многу херои се воздигнуваат како стражи, кои го бранат секое делче од историјата, надвор од времето… Таму во вечноста!Претходна статија

(Фото) Одбележуваме 94 години од убиството на Михаил Гаврилов и Христо Михајлов- татко и брат на последниот лидер на ВМРО Иван Михајлов

Следна статија

(Видео) Максим Димитриевски слави: Леле луѓе што направивме!

Најново од Видео