ВЛАДАТА ГО ПОТПИША ДОГОВОРОТ СО IFC ЗА ИЗГРАДБА НА ХЕЦ ЧЕБРЕН

//

„Конечно после многу неуспешни тендери, се надевам и длабоко верувам дека ќе имаме еден успешен проект, којшто ќе допринесе во 2020 г, Чебрен ќе почне да се гради“- изјави вицепремиерот на Република Македонија, Кочо Анѓушев по потпишувањето на договорот со IFC за изградба на ХЕЦ Чебрен.Претходна статија

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ ПЕНДАРОВСКИ ГО ПРИМИ НОВИНАРОТ БРАНКО ГЕРОСКИ

Следна статија

ССНМ И ЗНМ СО ОСУДА ЗА ЗАКАНИТЕ КОН БРАНКО ГЕРОСКИ

Најново од Вести