| |

ВО МОМЕНТИТЕ КОГА „ГОЛЕМИТЕ“ СЕ ДОГОВАРААТ ЗА ЈАВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО, ЗБОРОВИТЕ НА ПЕТАР КОЛЕВ СТАНУВААТ РЕАЛНОСТ

„Заев да закачи бројчаник, којшто ќе ги брои избеганите од правосудството! Слободно може да ги покани Мицкоски и Ахмети, а како што тргнало и Груевски ќе може да биде присутен на таа свечена церемонија!“, објави на својата facebook страна на 29 ноември 2019 г. претседателот на ГДУ, Петар Колев.

Потсетете се на видео инсертот од емисијата „168 Анализи и коментари“ во кој Колев говори за неоствареното предизборно ветување- бројчаникот на Триумфалната порта и што точно според лидерот на ГДУ, требаше да брои истиот, ако воопшто влезеше во употреба:

Слични Објави