Претходна статија

СЕ СОБИРА КАБАСТИОТ ОТПАД ВО ОПШТИНА АЕРОДРОМ

Следна статија

ЗАКЛУЧОЦИ ОД НАДЗОРНАТА РАСПРАВА НА КОМИСИЈАТА ЗА КУЛТУРА ЗА ОХРИДСКИОТ РЕГИОН

Најново од Вести