ЗАЕВ ЌЕ СЕ ВАКЦИНИРА ПРОТИВ КОВИД 19 ЗА ДА ДАДЕ ЛИЧЕН ПРИМЕР

Премиерот Заев на денешната прес конференција во Владата на Р.Македонија изјави дека ќе се вакцинира против Ковид 19 за да даде личен пример. Заев додаде дека нарачаните над 800 000 вакцини веќе се платени.

loading...loading...