ЗАЕВ: ВЛАДАТА ГИ ПРИФАТИ НОВИТЕ РЕСТРИКТИВНИ МЕРКИ

Се скратува работното време на угостителските објекти и се забранува групно прославување на престојните празници.

loading...loading...