|

ЗАФИРОВ (ГДУ): НИКОЈ НЕ СЕ ОСМЕЛУВА ДА ГО ПРАША АХМЕТИ ЗОШТО НЕ ДОАЃА РЕДОВНО НА РАБОТА

„Пратениците од редовите на ГДУ во следниот состав на парламентот, ќе го постават прашањето што е тоа што ја прави ДУИ „заштитен играч“ од сите. Никој не се осмели да ја повика таа партија за проблемите со правниот систем или пак едноставно да го постави прашањето: „Зошто Али Ахмети не доаѓа редовно на работа во парламентот, кога според закон, треба да има 40 работни часа, неделно?“, изјави членот на УК на ГДУ, Стојанче Зафиров во емисијата „168 Анализи и коментари“ на ТВ Стар.

Слични Објави