ЗОРАН ЗАЕВ : ВРЕМЕ Е

//

Време е!

Ве повикувам сите да кажете со гордост ДА, за да ги зграбиме можностите кои ни ги нуди Европската Унија, да кажеме ДА за гарантирана стабилност и безбедност преку членството во НАТО, да кажеме ДА за признаен и потврден национален македонски идентитет, јазик и култура.

За нас, за нашите идни генерации, за нашата иднина. За иднината на Република Македонија!

Претходна статија

МИЦКОСКИ:БАЈРАКОТ Е РАЗВЕАН И ВРАЌАЊЕ НЕМА

Следна статија

ЗАЕВ: ИВАНОВ И МИЦКОСКИ СЕ КРСТЕА ВО РЕФЕРЕНДУМОТ, А СЕГА НЕ НАЈДОА СИЛИ ДА ГО ПОВИКААТ НАРОДОТ ДА ГО КАЖЕ СВОЈОТ СТАВ

Најново од Вести