ЗОШТО СЕ УШТЕ Е БЛОКИРАН СООБРАЌАЈОТ ВО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ?

//

Помала група демонстранти од вчера сé уште го блокира сообраќајот низ центарот на Скопје поставувајќи тенди и картонски кутии на крстосницата пред собранието на Република Македонија. Почитувајќи го правото на протест полицијата го пренасочува сообраќајот меѓу крстосниците кај црвениот крст и деловниот центар Палома Бјанка. „Трибуна“ ја прашува полицијата: Зошто не се преземат мерки и истите импровизирани „блокади“ поставени од страна на демонстрантите, не се тргнат за да може сообраќајот да се одвива нормално?

Претходна статија

ОВОЈ ВИКЕНД НА БИТ ФЕСТ

Следна статија

МОЈАТА ТАЖНА РАСКРСНИЦА НА ЖИВОТОТ

Најново од Вести