15 ЛИЦА КОИ ГИ СРУШИЈА СТАНДАРДИТЕ ЗА УБАВИНА

/

Вистинската убавина е над сите граници, ограничувања и очекувања. Колку и да сакаме, не можеме да наметнеме стандарди во врска со тоа. Модната индустрија со тек на времето успеа да наметне некои граници кои би требало да бидат универзални, но и покрај тоа во последниве години, има големи промени во светот на убавината. Се појавуваат сè повеќе албино модели, луѓе со витилиго и хетерохромија (две различно обоени очи) кои се појавуваат на модните писти и на насловните страници на списанијата. Гледајќи ги нив, веќе знаеме дека нашите несовршености нè прават уникатни и привлечни.

Погледнете ја галеријата од 15-те модели кои ги сменија стандардите за убавината:

Претходна статија

ВОДИТЕЛ ИЗЈАВИ ДЕКА ЛУЃЕТО СО ПРЕКУМЕРНА ТЕЖИНА НЕ ТРЕБА ДА ПОСТОЈАТ

Следна статија

3 МАСКИ ЗА ЛИЦЕ ОД КАЈСИИ

Најново од Магазин