| |

А. ТОДОРОВСКИ (ГДУ): ЕСАПОТ ЗА ТОА КОЈ ШТО УКРАЛ ЌЕ ГО НАПРАВИМЕ ОД 91-ВА ГОДИНА!!!

„Ќе го направиме есапот од 91-ва година, не од 2018 или од 98-ма, од 91-ва есапот ќе се направи“-изјави членот на Управувачкиот комитет на Граѓанско Демократска Унија-ГДУ, Александар Тодоровски во емисијата „Анализи и коментари“ на штипската телевизја „Стар“.Слични Објави