АКО ГО БАРАВТЕ КАДЕ Е ГАРГАМЕЛ ОД ШТРУМФОВИТЕ… ЕНЕ ГО КАЈ Е :)

///

Гаргамел веќе не „работи“ како лошиот лик во култната приказна за штрумфовите. Според ексклузивното фото со коешто располагаме, лошиот магионичар држи тезга на едно култно место во Скопје :). Претходна статија

ШТО СЕ ТОА УСПЕШНИ РЕФОРМИ ВО ЗДРАВСТВОТО?

Следна статија

ЈАВНОТО ОБВИНИТЕЛСТВО ЌЕ ГИ ИСТРАЖУВА СПОРНИТЕ ГРАНТОВИ ДОДЕЛЕНИ ОД ВЛАДАТА

Најново од Истакнато

Последниот атентатор (8)

Спомени на Крсто Петрушев (1913-2007) од Богданци, припадник на ВМРО, запишани од Владимир Перев. На почетокот