|

Алијанса го освои Студеничани – градоначалникот што победи со ДПА, премина кај Села

Градоначалникот на Студеничани од редовите на ДПА Азем Садику, премина во партијата Алијанса за Албанците. Тој денеска се сликаше со лидерот на Алијанса Зијадин Села и градоначалникот на Гостивар Арбен Таравари и тоа е објавено на фејсбук-профилот на партијата.

-Градоначалникот на Студеничани г-дин Азем Садику сега е дел од големото семејство на Алијанса за Албанците. Нему му се приклучија и локални структури кои одбија да се пазарат со актуелната власт. Правото и честа триумфираа!, се вели во објавата на Фејсбук.Слични Објави