АПАСИЕВ МУ СЕ ЗАКАНИ СО СУД НА КОСТАДИНОВ ЗА ИЗЈАВАТА ДЕКА ВМРО-ДМНЕ МУ ГО КУПИЛА СТАНОТ

//

Димитар Апасиев од Левица му се закани со суд на портпаролот на СДСМ, Костадин Костадинов, за изјавата дека ВМРО-ДПМНЕ му го купила станот во Скопје.

„Денес, од портпаролот на СДС на Нашата Земја – Костадин Костадинов, кој е и мој колега во Собранието на РМ, побарав повлекување на клеветничката изјава дека наводно ВМРО-ДПМНЕ ми го купил станот.p.s. Коки, имаш 48 часа да се извиниш, друже – во спротивно тврдењето ќе треба да го докажеш пред суд. ?“, напиша пратеникот Апасиев на својата официјална facebook страна.Претходна статија

МИЦКОСКИ: НАЈВАЖНО Е КОЈА Е АЛТЕРНАТИВАТА КОЈА ЈА НУДАТ ОТКАКО ДРЖАВАТА ЈА ВНЕСОА ВО СЛЕПА УЛИЦА

Следна статија

ОСМАНИ СО ДИПЛОМАТСКА ОФАНЗИВА- БАРА ПОДДРШКА ЗА МАКЕДОНСКАТА ЕВРОИНТЕГРАЦИЈА

Најново од Вести