АРНА ШИЈАК: ОСВЕСТЕТЕ СЕ БРАЌА И СЕСТРИ

/

На протестот преку видео порака се обрати актерката Арна Шијак: „Уште на почеток на нашата државност не можеа да поднесат сонце од Кутлеш, но не можеа да му забранат на сонцето да продолжи да не грее. Освестете се браќа и сестри Македонци . На нас е да ја одбраниме честа. Се плашат од нашиот непокор и мудрост. Мораме да се сплотиме во вербата, љубовта и честа. Македонија вечна.“Претходна статија

ВО ЖИВО ОД ПРОТЕСТИТЕ ПРЕД СОБРАНИЕ

Следна статија

УЧЕСНИЦИТЕ НА ПРОТЕСТОТ БАРААТ ОСТАВКА ОД ПРВИОТ ЧОВЕК НА МВР

Најново од Вести