| |

ПЕТАР КОЛЕВ: УДБА НАША СУДБА?!

Претседателот на политичката партија Граѓанско Демократска Унија, Петар Колев, на својата facebook страна напиша:

„УДБА наша судба?!

До кога ова ќе биде македонската реалност за разни дипломатски експерименти? Раде Булатовиќ како активен српски разузнавач ќе бил нов амбасадор во Евро-атлатска Македонија. Владата и претседателот на Републиката пред сериозен тест, дали сме Поранешна Југословенска или Европска Македонија.
РАЗБУДИ СЕ ДЕСНО!“Слични Објави