АТЕНТАТ ВРЗ ОБВИНИТЕЛОТ АРЈАН НДОЈА ОД ДРАЧ

Обвинителот Арјан Ндоја од Драч е повреден во обидот за атентат во крајбрежниот град. Инцидентот се случил вечерва на автопатот Драч – Тирана.

loading...

Ндоја во возилото бил заедно со Александар Лахо и Енди Малоку, кои исто така се повредени и со возило на Итна медицинска помош префрлени во болница.

Малоку поминал со лесни телесни повреди и трауми. Целата болница во Тирана е под силно полициско обезбедување.loading...