БАЛКАНОТ ПОЧЕТНА ТОЧКА НА ТЕРОРИСТИТЕ ШТО САКААТ ДА ВРШАТ АТЕНТАТИ ВО ЕВРОПА

//

Белгиските дневни весници, ДХ и ХЛН, со колеги од Шпанија, Германија и Португалија, објавуваат нови сознанија на западни разузнавачки служби за други планирани атентати во Европа, јавува „Нова Македонија“ Новинарите објавуваат дека терористите, по атентатите во Париз и Брисел во 2015 и 2016, планирале други напади на европско тло, и дека нивната мрежа се протега од Португалија до Балканот. Разузнавачките служби успеале да спречат неколку планирани терористички атентати во Франција и Германија.

 Претходна статија

СДСМ: ГРАЃАНИТЕ СЕ ПОСВЕТЕНИ НА ЕВРОПСКАТА ИДНИНА А ВМРО-ДПМНЕ НА ОДБРАНА НА КРИМИНАЛОТ, ГРАЃАНИТЕ ИЗБИРААТ ИДНИНА

Следна статија

ВО ЖИВО: ОТКРИЕНИ ГМО УВЕЗЕНИ ПРОИЗВОДИ ВО МАКЕДОНИЈА

Најново од Вести