|

Без струја делови на Кисела Вода и Сарај

Регионалниот центар за управување со кризи Скопје, врз основа на добиените информации од ЕВН Македонија, поради планирани технички интервенции во електродистрибутивнта мрежа известува дека денеска без електрична енергија ќе останат следните корисници:

– Во период од 08.00ч до 14,00ч ул. Киро Фетак населба Драчево, Кисела Вода

– Од 09. 00ч до11. 00ч дел од корисниците кај Езеро Треска, Сарај и

– Во период од 09.00ч до 15.00ч дел од ул. Јакупица – населба Драчево, Кисела Вода.Слични Објави