|

Без струја делови од Скопје

Од „ЕВН Македонија“ АД известуваат дека, денеска, без електрична енергија ќе останат:

– во периодот од 8.30 до 14 часот дел од корисниците од улицата 60 во населбата Волково (општина Ѓорче Петров);

– во периодот од 9 до 13 часот корисниците од село Патишка Река (општина Сопиште).

Слични Објави