| |

БЕЗ СТРУЈА УТРЕ ДЕЛОВИ ОД ОПШТИНИТЕ СТУДЕНИЧАНИ, САРАЈ, ЦЕНТАР, КИСЕЛА ВОДА, АЕРОДРОМ И ЗЕЛЕНИКОВО

Без напојување со електрична енергија утре неколку часа ќе бидат корисниците од општините Студеничани, Сарај, Центар, Кисела Вода, Аеродром и Зелениково.

Прекинот во напојувањето со електрична енергија е поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, информираат од РЦУК-Скопје по известување од „ЕВН Македонија“ АД.

Без струја од 13:30 до 14:30 часот ќе бидат корисниците од селата Студеничани и Морани во општината Студеничани, од 9 до 15 часот корисниците од село Глумово, ПС во село Глумово, Адриус, дел од село Сарај, селата Шишево и Матка и фирмата Бис-Оил во општината Сарај и корисниците од улиците „Ацо Караманов“, „Периша Савелиќ“, „Питу Гули“ и „Партение Зографски“ во општината Центар.

Од 11 до 12 часот без струја ќе бидат корисниците од улиците „Сердарот“ и „Иван Хаџиниколов“, подулица 1 во општината Кисела Вода, од 10 до 13 часот, корисниците од улиците „23“, „Октомври“ бр. 42 во општината Аеродром, од 08.30 до 09.30 часот, корисниците од дел од село Студеничани во општината Студеничани, а од 9.45 до 10.45 часот корисниците од селата во општината Зелениково.Слични Објави