|

Без вода улиците „Банатска“ и „Самоилова“

ЈП Водовод Скопје извести дека денеска поради дефект на приклучна цевка ф- 1 на улица Банатска 7, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица и дел од улица Самоилова.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 11:00 часот до завршување со санација на дефектот.

Слични Објави