БОГОЕВСКИ: РАНО Е ДА СЕ ЗБОРУВА ЗА ДВОТРЕТИНСКО МНОЗИСТВО ЗА ОДЗЕМАЊЕ НА МАНДАТОТ НА ГРУЕВСКИ

Претседателот на Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања Павле Богоевски истакна дека уште е рано да се зборува за тоа дали има двотретинско мнозиство за одземање на мандатот на Никола Груевски по барање на Кривичниот суд.

„Уште е рано да се каже дали ќе има двотретинско мнозиство и да се зборува за бројки во моментов“, вели Богоевски.

Извор: 4news.mk