БОРИСОВ ЈА ПОБЕДИ КОРОНАТА И ЌЕ МОЖЕ ДА СЕ СРЕТНЕ СО ЗАЕВ

Бугарскиот премиер Борисов е негативен на коронавирус и ќе може заедно со нашиот премиер Зоран Заев да го одржи состанокот за Берлинскиот процес.

loading...

„Негативен сум на Ковид-19. Тоа го покажа и вториот тест. Според распоредбите на здравствените власти ќе можам да го пречекам премиерот на Република Северна Македонија Зоран Заев и да го одржиме состанокот за Берлинскиот процес“, стои во објавата на официјалната страна на бугарскиот премиер Бојко Борисов на социјалната мрежа facebook.

Отрицателен съм за COVID-19. Това показа втори пореден тест. В съответствие със заповедите на здравните власти мога да…


loading...

Posted by Boyko Borissov on Вторник, 10 ноември 2020