Британски Парламент: Во Македонија живеат 1.350.589 Македонци

//

Во Македонија живеат милион и 350 илјади Македонци, сите во земјава, нема Македонци во опкружувањето- пишува во извештајот на Комитетот за надворешни работи на Британскиот парламент објавен денеска… (Прочитајте го целиот напис овде)Претходна статија

СБ: Македонската економија годинава со раст од 3,2 отсто

Следна статија

Вела: Околу 400.000 лица во Европа годишно умираат поради загадување на воздухот

Најново од Вести