Сиромашниот и беден раскош во нашата мила Македонија ги брка младите!

//

Тенденцијата на миграција на населението од Македонија во странство, предизвикана главно од економски причини, добива загрижувачки размери а уште поалармантно е тоа

Повеќе

ГОЛЕМИНАТА НА ЧЕСНОСТА КАЈ ОБИЧНИТЕ ГРАЃАНИ : Мое искуство со една Госпоѓа (не знаев дека е Албанка)

//

Ме смести службата од аеродромот во авионот, седнувам и по мене влегува жена. Се држи цврсто за предното седиште и шепоти нешто

Повеќе
1 19 20 21