ЧИЈА Е КОМПАНИЈАТА ШТО ЌЕ ВРШИ ТАКСИ УСЛУГИ СО ВАУЧЕРИ НИЗ СКОПЈЕ?

//

Еве како изгледаат ваучерите што веќе се делат на муштериите кои испиле „малку повеќе“ низ скопските локали.

„Трибуна“ прашува чија е компанијата „Глобал Трип“ што ќе ја има честа да ја врши услугата „бесплатно возење за пијаниот муштерија“?

PS: Ние знаеме, ама очекуваме градоначалникот Шилегов да ја информира јавноста.

 Претходна статија

ПЕТАР КОЛЕВ МУ НУДИ НОВ ПРОЕКТ НА ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ: БЕСПЛАТНА ВТОРА РАКИЈА ЗА СИТЕ КЛИЕНТИ НА СКОПСКИТЕ МЕАНИ

Следна статија

ВМРО-ДПМНЕ: ПОЛИТИЧКИОТ СУД НА СДСМ ГИ РЕАЛИЗИРА НАРАЧКИТЕ НА КРИМИНАЛНИОТ КАРТЕЛ

Најново од Вести