ЧУДО: НА МИТИНГ НА ВМРО-ДПМНЕ РЕЧИСИ НЕ СЕ ГЛЕДААТ СРПСКИ И ЈУГОСЛОВЕНСКИ ЗНАМИЊА

//

И вакво нешто начекавме на митинг на ВМРО-ДПМНЕ, кадар од протест без српско или југословенско знаме на него. Фалат и руските знамиња, ама тие се на лагер кај Влахов Мицов и Бачев од „Единствена Македонија“ :).

Претходна статија

ВО ЖИВО ПРЕД ВЛАДА: МИТИНГ НА ВМРО-ДПМНЕ

Следна статија

ФОТО: СТЕВЧО ЈАКИМОВСКИ „ДО ГРОП“ СО ВМРО-ДПМНЕ

Најново од Вести