Д-Р ЛАЗАРОВ: СЕКОЈ ДЕН СУМ ВО ОРДИНАЦИЈА КООРДИНИРАМ АКЦИЈА ЗА ВИЗИРИ ЗА ЦЕЛАТА ФЕЛА ДИРЕКТОРОТ НА ГОБ ДА ПРЕКИНЕ ДА И ВРШИ МОБИНГ НА МОЈАТА СОПРУГА

//

Директорот на ГОБ и управат вршат директен мобинг врз мојата сопруга која е ОФТАЛМОЛОГ таму, и ја притискаат да оди на работа, а не да чува дете, спротивно на сите протоколи и правила!
Ја ставаат на списоци, и вртат на телефон!

Јас сум СЕКОЈ ДЕН во ординација како матичен лекар, координирам акција за визири за цела фела за цела држава,
ЌЕ ЈА СУСПЕНДИРАМ АКО ВЕДНАШ ЦЕЛА АКЦИНА ВЕДНАШ АКО ОДМА НЕ ПРЕСТАНЕТЕ И ПОЧНЕТЕ ДА ПОЧИТУВАТЕ И ЧИТАТЕ ЗАКОНИ!

Кажете му на Костов да седне да прочита закон и правилник, и дека болницата не е му е семејно наследство!
Пробав и ко колега по телефон да се разберам, џабе!Срам и арам да ви е, ако седнам ја дома дете место неа да чува, илјадници лекари без визири ќе истанат, а сторици пацоенти без матичен лекар, СВЕСНИ ЛИ СТЕ КОЈА ШТЕТА ЈА ПРАВИТЕ, напиша на својот facebook профил познатиот матичен лекар Ненад Лазаров.

Претходна статија

„ИЗОЛАЦИЈАТА СТАНУВА НЕПОДНОСЛИВА, А САМО ГОСПОД ЗНАЕ КОГА ЌЕ СЕ ВРАТИМЕ ВО СКОПЈЕ!“

Следна статија

(ВО ЖИВО) ФИЛИПЧЕ: СЕ ШПЕКУЛИРА СО ЦЕНИТЕ НА ТЕСТОВИТЕ

Најново од Вести