| |

ДАЛИ ЌЕ ИМА ВИКЕНД ПОЛИЦИСКИ ЧАС? УТРЕ ЌЕ ЗАСЕДАВА КОМИСИЈАТА ЗА ЗАРАЗНИ БОЛЕСТИ

Утре наутро ќе се состане Комисијата за заразни болести и ќе се одлучува дали до Владата ќе бидат препорачани нови рестриктивни мерки, објави Телма.

„На состанокот ќе се анализираат трендовите и инциденцата по региони како и бројот на хоспитализирани. Засега не можам да ви кажам дали ќе имаме нова препорака до Владата или не“, вели министерот за здравство Венко Филипче.Слични Објави