|

Дел од Ѓорче Петров без струја

ЕВН Македонија АД известува дека денеска без електрична енергија ќе биде дел од општина Ѓорче Петров.

Во периодот од 09.00 до 10.30 часот, корисниците од улицата Ѓорче Петров бр.146 во општина Ѓорче Петров ќе немаат струја.Слични Објави