| |

ДИМЧЕ АРСОВСКИ: ЗАЕВ ГИ ПРЕСЛИКА КРИМИНАЛНИТЕ ПРАКТИКИ ОД ВЛАДЕЕЊЕТО СО СТРУМИЦА НА НИВО НА ЦЕЛАТА ДРЖАВА

Зоран Заев и СДСМ за само една година успеаја да го најдат клучот за испумпување на народни пари, на ниво на целата држава, обвини на денешната прес-конференција портпаролoт на ВМРО-ДПМНЕ, Димче Арсковски, кој додаде дека Заев само го копира на национално ниво локалниот модел што два мандати го применувал во Струмица.

Слични Објави