|

Дојави за бомби во осум училишта во Скопје

Попладнево дојави за бомби се пристигнати на електронските адреси на 8 училишта во Скопје.

На електронските адреси е упатена закана за поставена експлозивна направа.

Веднаш по добиените пријави, од полициски службеници се преземени мерки за безбедно евакуирање на објектите и во тек се антитерористички проверки и се преземаат мерки за расчистување на случаите.

Извор: zoom.mkСлични Објави