ДВЕ ПРЕКРАСНИ ДАМИ ОД БУГАРИЈА ПОВИКУВААТ СО ПЕСНА „ОСТАНИ ДОМА“

/

Бисера Иванова и Лидија Ангелова на креативен начин преку песна испеана со народни мотиви (пиринско пеење на два гласа) испратија порака до граѓаните на Бугарија и Македонија да си останат дома и така да помогнат во борбата со коронавирусот.

Слушнете ја прекрасната песна испеана од двете убави дами од Бугарија:

Претходна статија

ВО ЗАПАДНА АВСТРАЛИЈА МАСОВНО СЕ КУПУВА АЛКОХОЛ, ВЛАСТИТЕ ВОВЕДОА ОГРАНИЧУВАЊЕ

Следна статија

ЗАЕВ НА ИСТА ЛИНИЈА СО ПЕТАР КОЛЕВ ЗА БОГАТИТЕ КОМПАНИИ

Најново од Истакнато