ЕДИНАЕСЕТ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ ОД ИНФЕКТИВНОТО ОДДЕЛЕНИЕ ВО ШТИП НЕГАТИВНИ НА КОВИД 19

//

Негативни се резултатите за коронавирус и на последните четворица здравствени работници на Инфективното одделение Штип, а кои неколку дена се чекаше да пристигнат.

Позитивни на корона вирус се вкупно тројца вработени од ова одделение – двајца болничари и една медицинска сестра, додека за остантите 11 вработени, тестовите покажаа дека се негативни на Ковид 19.

Претходна статија

МАКРОН ГО ПРОДОЛЖИ КАРАНТИНОТ ВО ФРАНЦИЈА ДО 11-ТИ МАЈ

Следна статија

ОТВОРЕНА ТЕЛЕФОНСКА ЛИНИЈА ЗА СОВЕТУВАЊЕ НА ЛИЦАТА СО ДЕМЕНЦИЈА

Најново од Вести