ЕДНА ДЕВОЈКА – 15 ГЛАСОВИ, СЛУШНЕТЕ ЈА ЈАНИНА КИЕЗА (ВИДЕО)

//
Претходна статија

ВЕНКО ФИЛИПЧЕ: ЌЕ ГИ ЗАЈАКНЕМЕ КАПАЦИТЕТИТЕ НА МЕДИЦИНСКИОТ ФАКУЛТЕТ

Следна статија

ВО ЖИВО: ПРОТЕСТ ВО ТИМЈАНИК ЖИТЕЛИТЕ ПРОТИВ ЗГРИЖУВАЊЕ НА ДЕЦАТА СО ПОСЕБНИ ПОТРЕБИ

Најново од Истакнато

(Фото) Вандалски акт или фотошоп- кој успеа да избрише буква од името на македонистичкиот клуб во Благоевград, напишано од внатрешната страна на излогот на клубот?!

Организацијата „Нов Асном“ денеска преку соопштение испратено до медиумите во РС Македонија се обиде да направи