ЕВЕ ОД КАДЕ МОЖЕТЕ ДА СИ НАРАЧАТЕ ХРАНА ЗА ВРЕМЕ НА ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС

Нарачки и достава на храна за време на полицискиот час вршат следниве маркети и ресторани: „Џовани Гранде“ – нарачки и достава на храна од 08:00 до 23:00 часот (телефон за нарачки: 071/795-406),  „ИВ-СМ“ маркет во Автокоманда – од 08:00 до 22:00 часот (телефон за нарачки: 078/266-684), „Делициа“ – достапни 24/7 за нарачки (телефонски број: 076/350-388) и вршење достава со претходни нарачки од 10:00 до 18:00 часот. „КФЦ Окта – КАН Интернатионал“, достава преку оператор од 08:00 до 23:00 часот и преку е -mail и телефонски број за нарачки: www.kliknijadi.mk, 02 3060 200.

Слични Објави