ФАТМИР БЕСИМИ КАКО СЕРГЕЈ ВАРОШЛИЈА, ГО УЧИ ФАТМИР ДЕХАРИ КАКО ДА ЈА КОМБИНИРА ОБЛЕКАТА- ДАЛИ ИСТАТА ОБЛЕКА Е КУПУВАНА СО ПАРИ ОД ИПА ФОНДОВИ- НЕМА ДА ДОЗНАЕМЕ

/Претходна статија

(ФОТО) К. СИНАДИНОВСКА: ОВА Е ВЛЕЗОТ НА АВТОБУСКАТА ВО ГРАДОТ НА КОНЗУЛИТЕ…

Следна статија

СДСМ: ЦЕНАТА НА СТРУЈАТА ОСТАНА ИСТА, СО ЕФТИНА ТАРИФА ГРАЃАНИТЕ ЗАШТЕДУВААТ ДО 11 МИЛИОНИ ЕВРА

Најново од Вести