ФИЛИПЧЕ: НОВИ ДВЕ ЖРТВИ ОД КОРОНА ВИРУСОТ

Починатите особи се машки, едниот на 91 , другиот на 31 година. Ново заразени се 16 лица и во моментот вкупно заразени се 257.