ФИЛИПЧЕ: СЕ БАРА НАЧИН ДА СЕ ПУШТАТ ЛИЦАТА КОИ СЕ ВО ИЗОЛАЦИЈА И КАРАНТИН ПО ДОАЃАЊЕ ОД СТРАНСТВО

Министерот Филипче пред малку на заедничка прес-конференција со претставникот на светската здравствена организација  Фабио Скано, се осврна и на границите и лицата кои се во самоизолација.