ФОТО: ДА СЕ ПРИСЕТИМЕ НА ВРЕМЕТО КОГА ТЕТКА МИРКА ЈА ПРСКАА СО УДАРНИ ДОЗИ АЛУМИНИУМ

//

Во времето кога Мирка Велиновска ја прскаа со алуминуим пред да ги пишува овие написи достојни за Пулицер, корона немаше…Претходна статија

3-ГОДИШНАТА МИЛА ОД ПРИЛЕП ЈА ПЕЕ МАКЕДОНСКО ДЕВОЈЧЕ! ПОЗИТИВА НА ДЕНОТ!

Следна статија

ДОЧЕКАВМЕ: КРИВИЧНА ЗА БРАНКО ТРИЧКОВСКИ ЗАРАДИ НЕГОВИОТ ГОВОР НА ОМРАЗА

Најново од #БолиНаМајка