Претходна статија

ПРЕКРАСЕН ПРИМЕР ОД БУГАРИЈА: МОМЧЕ ИЗРАСНАТО ВО ДОМОВИ ЗА ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЛИ ВОЛОНТИРА ВО НАЈГОЛЕМАТА БУГАРСКА БОЛНИЦА ВО БОРБАТА ПРОТИВ КОВИД-19

Следна статија

ФОТО: ДА СЕ ПРИСЕТИМЕ НА ВРЕМЕТО КОГА ТЕТКА МИРКА ЈА ПРСКАА СО УДАРНИ ДОЗИ АЛУМИНИУМ

Најново од Истакнато

(Фото) Вандалски акт или фотошоп- кој успеа да избрише буква од името на македонистичкиот клуб во Благоевград, напишано од внатрешната страна на излогот на клубот?!

Организацијата „Нов Асном“ денеска преку соопштение испратено до медиумите во РС Македонија се обиде да направи